Újra NŐ vagyok…

      Nincs hozzászólás a(z) Újra NŐ vagyok… bejegyzéshez

A 40-es hölgy azzal a problémával keresett meg,hogy több mint 1 éve nincs menstruációja. Átbeszéltük az okokat és mik azok a pontok amiken kellene változtatni. Kapott egy egyénre szabott kezelést. Ami által a statikai egyensúlyát sikerült visszaállítani. A medencéje volt kimozdulva az egyensúlyi helyzetből ami rossz hatással van többek között a női szervekre is, és energetikailag is persze. Van egy emócionális oldala is a nőiség egyensúlyból való kibillenésének ami szintén ide csatlakozik,de ez most nem témája a posztnak. A hölgy tapasztalatai többet mondanak..

“Szia, kérted, hogy írjam le a tapasztalataimat a masszázs után. Reggel iszonyatosan fájt a hátam, de hamar elmúlt. A többi testrészem jól működött. 😀 Tele vagyok energiával, jól érzem magam. 14-én este 7-kor találkozunk. Mégegyszer köszönet!”

Rá két nappal ezt írta:

“Szia, ezt még el kell mondanom! Ma reggel, több mint 1!!!év után arra keltem, hogy menstruálok! Ez több mint csoda!! Nem tudom mit tettél velem, és lehet, hogy a front, lehet a szabadságom is közrejátszott, de biztos vagyok vagyok benne, hogy segítettél! Köszönöm!!”

Szerintem a történet magáért beszél…

Kránicz Róbert

Yumeiho masszőr

+36/30/5139846

Őrs vezér tere 11. fsz. 2.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük