Smoothie… barát vagy ellenség?

A smoothie eredetileg csak gyümölcsből és vagy zöldségből készül, melyeket fagyasztva használnak fel, vagy a friss gyümölcsöket/zöldségeket jégkockával pürésítik. A fagyasztott gyümölcsöt és/vagy zöldséget egy kevés víz vagy gyümölcslé felhasználásával… Read more »

Csak azért is lefogyok

Ugye te is szeretnél bikini szezonra szuper alakot? Új zárt fb. csoportot azért indult el, mert itt nemcsak a tapasztalataimat osztom meg veletek, hanem ti is egymás között megoszthatjátok a… Read more »

A Tél Slágere

A Meleg Himalaya só-köves, kókuszolajos masszázs. Időtartama 60-120 perces masszázs Miért jó? Télen kifejezetten finom meleg masszázs. Hatása: • Izomcsomók könnyebben feloldódnak • Testünk és lelkünk csodásan ellazul. • Fimon,… Read more »

Várunk a facebookon

Megtalálsz minket a FaceBookon is! Írj Nekünk!- Mi válaszolunk! Ha kíváncsi vagy, hogy melyik masszázs mire való, vagy csak számodra a legmegfelelőbbet keresed? Keress minket a facebookon!

Újra NŐ vagyok…

A 40-es hölgy azzal a problémával keresett meg,hogy több mint 1 éve nincs menstruációja. Átbeszéltük az okokat és mik azok a pontok amiken kellene változtatni. Kapott egy egyénre szabott kezelést…. Read more »

Rád tőr az éhség?! Együnk folyadékot!

Íme egy másik egyszerű módszer: Növeld a magas víztartalmú ételek fogyasztását, például uborka, zeller, görögdinnye, nyers brokkoli és sárgarépa, szilva, alma és őszibarack.”A magas víztartalmú gyümölcsök és zöldségek fogyasztása jó… Read more »

Rád tőr az éhség?! Igyál vizet!

Ezt ajánlja dr. Tammy Chang, tanár, a Michigan Orvostudományi Egyetemről, saját kutatásai alapján, amit 10.000 fő 18-64 év közötti túlsúlyos vagy elhízott emberen végezett el. Tanulmány azt sugallja, hogy kapcsolat… Read more »