Szabályok

Kedves Vendégeink!

Fontos megismerni, és ajánlatos betartani egyes szabályokat, hogy ne kerüljünk kellemetlen helyzetbe. Az alábbiakban segíteni szeretnénk Nektek ezek megismerésében. Erotikus és szexuális jellegű masszázst NEM vállalunk! Fizikai, verbális, nonverbális, illetve szexuális jellegű fenyegetettség esetén azonnali távozásra szólítjuk fel az illetőt! Az ügy súlyosságától függően ez rendőrségi feljelentést vonhat maga után! (beleértve a telefonos megkeresésen történő zaklatást is)

 

Bejelentkezés, időpontfoglalás:

Amennyiben ajándékutalványt szeretnél felhasználni, ellenőrizd annak érvényességét és a bejelentkezéskor jelezd ezt. Ha valamilyen egészségügyi problémád van, feltétlenül jelezd már a bejelentkezéskor, mert elképzelhető, hogy a választott kezelés egészséged érdekében nem ajánlott. Amennyiben telefonhívásakor nem tudjuk felvenni a telefont, és engedélyezted a számkijelzést, minden esetben visszahívunk. Kérjük, várj türelemmel! Kezelések alatt nem áll módunkban hívást fogadni, kezdeményezni.

 

Időpont lemondása:

Ha valamilyen okból kifolyólag nem tudsz megjelenni a lefoglalt időpontban, kérjük értesíts minél előbb. Legalább 24 órával a foglalást megelőzően illik bejelenteni a lemondást, nagyobb értékű kezelések (5 000 Ft felett) esetében 48 óra az elfogadott, hogy elegendő idő legyen az időpont újra értékesítésére, hiszen lehet, hogy valakinek éppen arra az alkalomra lenne szüksége egészségének visszaállítása, fenntartása érdekében. Természetesen lehetőség van a foglalási időpont módosítására is. Amennyiben először jelentkezel be hozzánk, és nem áll módodban a megbeszélt időpontban megjelenni, és lemondását nem teszed meg időben, a továbbiakban nem áll módunkban téged fogadni, másik időpontot nem adunk ki.

 

Érkezés, első kezelés:

Mindig érkezz pontosan, és legalább 5 perccel a kezelés kezdete előtt, mivel a foglalás a kezelés kezdetére vonatkozik. Ha elkésel, a kezelésed idejéből lesz levonva, mivel az utánad érkezők kezelésének is pontosan kell elkezdődnie. Ebben az esetben is az eredetileg foglalt hosszúságú, fajtájú masszázs ára fizetendő. Amennyiben az első alkalommal jársz nálunk, bátran kérdezz, ha valamiben nem vagy biztos, készségesen segítünk.

 

Étkezés és ivás a kezelések előtt:

A kezelést megelőző legalább egy órával már ne egyél semmit. A kezelés után érdemes több folyadékot fogyasztani, mivel ilyenkor az anyagcsere felgyorsul, így a méregtelenítés könnyebb a test számára.

 

Egyedi igények:

A legtöbb kezelés a kívánságod szerint módosítható. Bátran jelezd, ha kívánságod vagy valamivel problémád van – pl. túl sok a fény, túl hideg van, túl meleg van, stb. -, készséggel fogunk segíteni, hogy jól érezd magát. Jelezd akár többször is, hogy milyen erősségű masszázst szeretnél, hogy hol masszírozzunk erőteljesebben, hol kevésbé, illetve hol egyáltalán ne. Ha kérdésed van, bátran tegye fel.

 

A kezelés vége:

Minden kezelésről számlát állítunk ki! A kapott számlát, kérjük távozásig őrizd meg, és egy esetleges hatósági ellenőrzéskor a hivatalos szerveknek mutasd be. A “köszönöm, nem kérek számlát” kéréseket nem áll módunkban teljesíteni.

Robi és Móni