Egyéb

Holisztikus alakformáló- narancsbőr eltüntetés:

Lépései:

 1. energia vonalak tisztítása
 2. alakformáló erős masszázs
 3. köpölyözés
 4. testtekercselés
 5. meditáció jótékony hatása avagy, hogyan képzeld magad csinosabbra!

Az alakformáló masszázs kezelések köpöllyel és testtekercseléssel kombinált masszázs technikából áll speciális vivő anyagokkal, olajokkal, krémekkel és gélekkel, melyekkel hatékonyan fokozható az anyagcsere és a nem kívánt narancsbőr is gyorsan orvosolható vagy akár meg is szüntethető.

Ez a masszázs növeli a salakanyagok kiválasztását, a szervezet méregtelenítését!

Természetesen a kezelések része a megfelelő táplálkozási és testmozgási tanácsadás is.

 

Kinesio taping 

A kinesio tape a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer. Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. A különböző szakszerű ragasztási technikák segítségével erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatást lehet vele elérni.

Jótékony hatása

 • A nyirokfolyadék áramlása intenzívebbé válik;
 • Javul a vérkeringés;
 • Csökken a fájdalom;
 • Stabilizálja az izmokat, ízületeket;
 • Tehermentesíti a sérült szöveteket;
 • Megakadályozza az izomgörcsök kialakulását.

 

Kismama Kinesio taping


Kineziológiai tape egy speciálisan kismamáknak kialakított formája, azért, hogy a várandóság könnyebben teljen:

A kinesio tape pedig tartja a pocakot megkönnyítvén a derekat, vállalat korrigál, védi a hasizomot a szeparáció ellen, segít annak kezelésében és segít a terhességi csíkok kialakulásának megelőzésében.

Kezeli az ödémás végtagokat és az emlőgyulladást. Sőt a baba hasfájását is lehet kezelni ezzel. Mindezekre sok kismamának szüksége van.

 

A masszázs nem minősül orvosi gyógymódnak.

Ennek jelentősége abban van, hogy nem kínálom fel egészségügyi szolgáltatásként, mint orvosi gyógymódot. Kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, az életminőségének javítására irányulóan szolgáltatom, még olyan esetben is, amikor egy meglévő panasz csökkentésének egyik lehetséges alternatívájaként kívánja az érdeklődő igénybe venni.

Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam is végzett masszázs, (TEÁOR ’08) fizikai közérzetjavító szolgáltatás (TEÁOR’ 08 9604) körbe tartozik. Ha a hozzám forduló alany egészségügyi problémával küzd, vagy ennek gyanúja áll fenn, a segítségért jelentkezőt a megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberhez irányítom.